4 Mevsim Özel 4 Mevsim Güzel

Geniş peyzaj düzenlemesi ile sizlere özgür yaşam fırsatı veren Doğa Evleri 4 Mevsim, doğanın tüm renkleriyle yeni bir yaşam temelleri atıyor. Doğa Evleri 4 Mevsim, sadece yeşili temel alan mimarisi ile değil , konumuyla da daha özel bir ortamda yaşama fırsatını müjdeliyor.

Doğa Evleri 4 Mevsim Evleri, birbirinin manzarasına engel olmayan, denizi ve yeşil doğayı birleştiren bir mimari tasarım diline sahiptir.İçerisinde yaşayanlara bolca narenciye meyvelerinin rüzgarı, güneşi ve şehrin kausundan uzakta pırıl pırıl bir gökyüzünün altında doyurucu, huzurlu bir yaşam sunuyoruz.

Doğa Evleri 4Mevsim Konutları 10.000 m2 lik bir arsa üzerine kurulmuştur. Sitemiz 6 blokdan oluşmaktadır. Sitemizde her daire için kapalı otopark mevcuttur. Binalar için tabandan 1240 m2 kullanılarak, 5290 m2 yeşil alan ve pejaj alanı bırakılmış bu alanlarda doğaya ve yeşile doyacak şekilde tasarlanmıştır.

Projemiz160 m2 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Sitemizde sağlıklı yaşam için fitnes salonu spor alanları da mevcuttur. Yeşilin her tonuna doyacağınız bu projede, %83 yeşil alan, en değerli varlıklarınız için çocuk oyun alanları, suyun şırıltısında dinleneceğiniz fıskiye alanı,kamelyalar, yürüyüş yolları ve narenciye meyvelerinden oluşan yeşil alanlar sizler için özel olarak tasarlanmıştır.

Sosyal Yaşam
Eşiniz, çocuklarınız ve sevdikleriniz için büyük bir yeşil alan ve kesilmesi imkansız deniz manzarası öneriyoruz.
 
 Özel site güvenliği %80 yeşil alan Fışkiye Pejaj Alanı Yürüyüş yolları Çocuk oyun parkları Seyir kamelyaları Bağımsız market Pilates ve fitness salonu Kapalı otopark alanları

FOTOĞRAFLAR