120 Ay Kadar 0,70 Vade Oranı Firsatı

Döküman İndir

"Türk Milleti her şeyin en iyisini hak ediyor"

Kampanyanın vatandaşa uygun şartlarda konut edindirme avantajının yanı sıra sektöre de büyük ivme kazandıracağını belirten  Genel Müdürü  kampanyayı hayata geçirme kararı alma nedenlerini "Terör örgütü FETÖ'nün darbe girişiminin ardından canını ortaya koyarak görülmemiş bir direniş gösteren Türk Milleti, her şeyin en iyisini hak ediyor. 15 Temmuz gecesi ve sonrası büyük bir demokrasi mücadelesi veren milletimiz için yapılması gereken her ne varsa biz bunu yapmaya hazırız" diye açıkladı.

"Konut sahibi olmak için en doğru zaman"

Tarihi bir kampanyayı hayata geçirdiklerinin altını çizen Genel Müdür, bugüne kadar alt gelir grubu için uygulanan oranların orta ve üst gelir grubu için de geçerli olacağını söyledi. Kurum "Aldığımız kampanya kararı tarihte bir ilk, aylık yüzde 0.70 faiz oranı yılda yüzde 8.4 gibi bir orana denk geliyor. Bu, finans kuruluşlarının bile kısa vadede altından kolay kolay kalkacağı bir oran değil.

Kampanyamız şirketimizin nakit akışında olumsuz bir etki yapmayacağı gibi aksine satışları artıracak, sektöre ivme kazandıracak olan kampanyamız, konut almak isteyenler için tarihi bir fırsat. Konut sahibi olmak ve gayrimenkule yatırım yapmak için en doğru zaman...

Biz , Türkiye'nin geleceğine ve ekonomiye güveniyor, yarınlara emin adımlarla yürüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm taahhütlerimizi aksatmadan yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 15 Temmuz sürecinde yaşananların hiçbir şekilde bizim çalışmalarımıza olumsuz bir etkisi olmayacak" diye konuştu.

 

FOTOĞRAFLAR
İLGİLİ GALERİ
VİDEO